Pomagajte reprezentanci

SMS donacija

Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo CHEER5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR, ter s tem članski in mladinski cheerleading ter cheer plesni reprezentanci omogočili lažjo pot na ICU svetovno prvenstvo 2019 v ZDA!

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T2 in Telemach.

Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS donacija so na voljo na povezavi.

 

Supporter izdelki

Izdelke lahko naročite osebno pri reprezentantih ali pa preko reprezentanca@cheerleading.si. Izkupiček prodaje je v celoti namenjen slovenski reprezentanci, ki se bo udeležila ICU svetovnega prvenstva 2019.

 

Namenitev dohodnine

Slovenski državni reprezentanci v cheerleadingu in cheer plesu lahko pomagate tako, da ji namenite 0,5% svoje dohodnine – sredstva, ki bi sicer šla v državni proračun. Cheerleading zveza Slovenije se zavezuje, da bo vsa prejeta sredstva, ki bodo zbrana iz naslova donacije dela dohodnine porabljena za namene slovenske reprezentance.

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije” in ga pošljete na svoj davčni urad ali pa vlogo oddate preko sistema eDavki. Na obrazcu uporabite davčno številko zveze, ki je 48340847.

Namenitev dela dohodnine vas ne bo stala čisto nič, reprezentanti pa vam bodo izjemno hvaležni za vašo finančno pomoč pri njihovi udeležbi na svetovnem prvenstvu!

 

Postanite partner in sponzor Cheerleading zveze Slovenije ter slovenskih cheerleading reprezentanc

Za podjetja, blagovne znamke in dejavnosti smo pripravili več sponzorskih paketov, ki jih lahko najdete v dokumentu na povezavi.

Donatorji, vabimo vas k ogledu naše ponudbe za sodelovanje na tej povezavi.

Želite pomagati z izdelki vašega podjetja? Na tej povezavi vam predstavljamo naš predlog za sodelovanje z izdelki vašega podjetja.

 

Pomagajte drugače

Če ste kakorkoli drugače pripravljeni pomagati, nas lahko kontaktirate na info@cheerleading.si.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri