ICU svetovno prvenstvo 2018

Slovenske reprezentance v cheerleadingu in cheer plesu zastopajo Slovenijo na ICU svetovnih prvenstvih. Kot ponavadi, bo tudi prihajajoče svetovno prvenstvo potekalo v Walt Disney World Resortu v Orlandu na Floridi, ZDA. Svetovno prvenstvo bo na sporedu od 25. do 27. aprila 2018.

Našo državo bo na ICU svetovnem prvenstvu 2018 zastopala mladinska reprezentanca, ki je sestavljena iz 19 tekmovalk, 1 trenerke ter 1 članice strokovnega štaba. Tekmovalke bodo tekmovale v eni kategoriji. Več o ekipi si lahko preberete na spodnji strani. Poleg tega lahko v zavihku Reprezentanca najdete tudi več podatkov o tem, kako lahko pomagate reprezentantkam na njihovi poti na svetovno prvenstvo ter druge informacije.

Mladinska cheer pom ekipa

Aprila 2018 bo Slovenijo na svetovnem prvenstvu prvič zastopala kakršnakoli mladinska ekipa. Niti v članski konkurenci pa ni bila še nobena tako raznolika kot letošnja mladinska cheer pom...

Beri dalje ...

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri