Registracija tekmovalcev

Dokumenti

Na spodnjih povezavah najdete obrazce za registracijo tekmovalcev v koledarskem letu 2021:

Na voljo sta tudi naslednja obrazca:

Aktualen Pravilnik o evidencah CZS najdete na strani Pravilniki in statut zveze.

Navodila

Naprošam vas, da najkasneje do 15. 11. 2019 uredite le prve registracije za ne registrirne tekmovalce oziroma spremembe registracij. Zadostuje izpolnjena Excel tabela z osebnimi podatki, osebni dokumenti morajo biti naloženi v bazo tekmovalcev do 27. 11. 2019. Ta datum velja le za udeležence na tekmovanju Koper Open 2019.

Podaljšanje registracije za ostale tekmovalce na ostalih tekmovanjih lahko uredite najkasneje teden dni do prijavnega roka za posamezno tekmovanje, v kolikor tekmovalci še niso registrirani za koledarsko sezono.

Podaljšanje ali prvo registracijo uredi zakoniti zastopnik društva z vnosom podatkov v excel tabelo. V tabelo vnese evidenčno številko tekmovalca (če je aktiven tekmovalec), ime in priimek, datum rojstva, spol, EMŠO, kraj rojstva, državo rojstva, državljanstvo, ulico, poštno številko, kraj, status in panogo (tuj EMŠO – za tuje tekmovalca).  V tabelo vnašajte le podatke, ki so navedeni na osebnih dokumentih tekmovalcev oziroma iz seznama registrirnih tekmovalcev in jih ne kopirajte iz lastnih baz podatkov. Obrazce izpolnjujte z malimi tiskanimi črkami in ne z velikimi tiskanimi. Za seznam registrirnih tekmovalcev, lahko zaprosi le zakoniti zastopnik društva oziroma kluba na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si.

Za pridobitev evidenčnih številk tekmovalcev, ki zamenjajo društvo oziroma klub mora zakonit zastopnik najprej nasloviti na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si kopijo izpolnjenih obrazcev spremembo registracije.

Zakoniti zastopnik izpolnjeno Excel tabelo za tekmovalce, ki bodo tekmovali na tekmovanju ali se udeleževali dogodkov pod okriljem CZS,  pošlje na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si.

Za podaljšanje registracije oziroma prvo registracijo mora društvo od tekmovalca pridobiti izpolnjeno izjavo za mladoletno (zakonit zastopnik) oziroma polnoletno osebo. Kopijo navedenih dokumentov in osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali rojstni list) zakonit zastopnik društva priloži vsakemu tekmovalcu v aplikacijo za registracije. V primeru spremembe registracije tekmovalca oziroma večkratni registraciji, je potrebno pridobiti soglasje matičnega društva oziroma kluba. Navedeni dokument je prav tako potrebno priložiti v aplikacijo za registracije.

Tekmovalci v kategoriji mini in osnovnih skupin ne potrebujejo izpolnjenih obrazcev za podaljšanje registracije oziroma prvo registracijo, ampak le kopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali rojstni list). Tekmovalci v navedenih kategorijah se v bazo tekmovalcev vpišejo kot evidenčni vpisi in so brezplačni.

Registracija tekmovalca bo v aplikaciji zaključena, ko bodo v aplikacijo vneseni vsi zahtevani podatki in ko bodo priloženi vsi potrebni dokumenti. Dokumenti naj bodo pravilno postavljeni, da so berljivi in naj ne bodo obrnjeni na glavo oziroma postrani. Napačno postavljeni dokumenti bodo izbrisani. Vodja registracij bo preverila verodostojnost navedenih podatkov in s tem bo registracija tekmovalca tudi dokončno zaključena. Nepopolne registracije bodo zavrnjene in se ne bodo obravnavale.

Naprošamo vas, da vse potrebne aktivnosti povezane z registracijo uredite pravočasno; vsaj teden dni pred prijavnim rokom za posamezno tekmovanje.

Registracije tekmovalcev za sezono 2020 se zaključijo 31. 1. 2020, kar pomeni, da morajo tekmovalci imeti v bazi pripeto kopijo izpolnjenih obrazcev in osebnega dokumenta. Po navedenem roku se zaračuna višja kotizacija skladno s Pravilnikom o evidencah.

POVEZAVA DO SISTEMA Z BAZO TEKMOVALCEV IN PRIJAVO NA TEKMOVANJA

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri