Registracija tekmovalcev

Dokumenti

Na spodnjih povezavah najdete obrazce za registracijo tekmovalcev v koledarskem letu 2019:

Na voljo sta tudi naslednja obrazca:

Aktualen Pravilnik o evidencah CZS najdete na strani Pravilniki in statut zveze.

Navodila

Najprej izpolnjeno tabelo s povezave za tekmovalce, ki bodo tekmovali na tekmovanju ali se bodo udeleževali dogodkov pod okriljem CZS, pošljite na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si.

Pred pričetkom vnosov kopije dokumentov javite ime, priimek in e-poštni naslov osebe, ki bo skrbnik baze tekmovalcev, da ji to omogočimo, na naslov spela.planinc@cheerleading.si.

Za podaljšanje registracije oziroma prvo registracijo mora društvo od tekmovalca pridobiti izpolnjeno izjavo za mladoletno (zakonit zastopnik) oziroma polnoletno osebo. Kopijo navedenih dokumentov in osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali rojstni list) zakonit zastopnik društva priloži vsakemu tekmovalcu v aplikacijo za registracije. V primeru spremembe registracije tekmovalca oziroma večkratni registraciji, je potrebno pridobiti soglasje matičnega društva oziroma kluba. Navedeni dokument je prav tako potrebno priložiti v aplikacijo za registracije.

V kopijo registracijskih obrazcev združite vse pripadajoče obrazce v en dokument v kolikor jih je potrebno predložiti (npr.: Prva registracija tekmovalca/ke in Izjava tekmovalca/ke za polnoletne tekmovalce/ke).

Vsi tekmovalci, ki bodo tekmovali na prvem tekmovanju v 2019, morajo najkasneje do 19. 12. 2018 imeti v bazi pripeto kopijo izpolnjenih obrazcev in osebnega dokumenta.

Navodila za nalaganje dokumentov v aplikacijo CZS najdete na povezavi.

Za več informacij glede registracije tekmovalcev se lahko obrnete na vodjo registracij pri CZS, Matejo Bratuž (mateja.bratuz@cheerleading.si).

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri