Registracija tekmovalcev

Dokumenti

Na spodnjih povezavah najdete obrazce za registracijo tekmovalcev v koledarskem letu 2021:

Na voljo sta tudi naslednja obrazca:

Aktualen Pravilnik o evidencah CZS najdete na strani Pravilniki in statut zveze.

Navodila

Podaljšanje ali prvo registracijo za tekmovalce uredite najkasneje teden dni do prijavnega roka za posamezno tekmovanje oziroma najkasneje do 31. januarja 2021.

Podaljšanje ali prvo registracijo uredi zakoniti zastopnik društva z vnosom podatkov v Excel tabelo. V tabelo vnese evidenčno številko tekmovalca (če je aktiven tekmovalec), ime in priimek, datum rojstva, spol, EMŠO, kraj rojstva, državo rojstva, državljanstvo, ulico, poštno številko, kraj, status in panogo (tuj EMŠO – za tuje tekmovalca).  V tabelo vnašajte le podatke, ki so navedeni na osebnih dokumentih tekmovalcev oziroma iz seznama registriranih tekmovalcev in jih ne kopirajte iz lastnih baz podatkov. Obrazec obvezno izpolnjujte z malimi tiskanimi črkami. Za seznam že registriranih tekmovalcev, lahko zaprosi le zakoniti zastopnik društva oziroma kluba na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si.

Zakoniti zastopnik izpolnjeno Excel tabelo za tekmovalce, ki bodo tekmovali na tekmovanju ali se udeleževali dogodkov pod okriljem CZS, pošlje na naslov mateja.bratuz@cheerleading.si.

Za podaljšanje registracije oziroma prvo registracijo mora društvo od tekmovalca pridobiti izpolnjeno izjavo za mladoletno (zakonit zastopnik) oziroma polnoletno osebo. Kopijo navedenih dokumentov in osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali rojstni list) zakonit zastopnik društva priloži vsakemu tekmovalcu v bazo registriranih tekmovalcev. V primeru spremembe registracije tekmovalca oziroma večkratni registraciji, je potrebno pridobiti soglasje matičnega društva oziroma kluba. Navedeni dokument je prav tako potrebno priložiti v bazo registriranih tekmovalcev v zavihek ImportDocuments stolpeca OtherDocument v bazi registriranih tekmovalcev. Naprošamo vas, da v tabelo z osebnimi podatki vnesete tudi spremembe priimka ali stalnega prebivališča pri že registriranih tekmovalcih.

Tekmovalci v kategoriji osnovnih skupin ne potrebujejo izpolnjenih obrazcev za podaljšanje registracije oziroma prvo registracijo, ampak le kopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica, potni list ali rojstni list).

Dokumenti, ki so naloženi v bazo registriranih tekmovalcev, imajo poleg zaporedne številke dokumenta na koncu dodano še letnico naloženega dokumenta. Po uspešno naloženem novem dokumentu, se bo stari dokument izbrisal.

Pri podaljšanju registracije ni potrebno ponovno nalagati osebnih dokumentov razen v primeru spremembe osebnih podatkov (priimek, stalno prebivališče).

Registracija tekmovalca bo v aplikaciji zaključena, ko bodo v aplikacijo vneseni vsi zahtevani podatki in ko bodo priloženi vsi potrebni dokumenti vključno s certifikatom za protidopinško e-izobraževanje. Dokumenti naj bodo pravilno postavljeni, da so berljivi in naj ne bodo obrnjeni na glavo oziroma postrani. Napačno postavljeni dokumenti bodo izbrisani. Vodja registracij bo preverila verodostojnost navedenih podatkov in s tem bo registracija tekmovalca tudi dokončno zaključena. Nepopolne registracije bodo zavrnjene in se ne bodo obravnavale.

Naprošamo vas, da vse potrebne aktivnosti povezane z registracijo uredite pravočasno; vsaj teden dni pred prijavnim rokom za posamezno tekmovanje.

Registracije tekmovalcev za sezono 2021 se zaključijo 31. januarja 2021, kar pomeni, da morajo imeti vsi tekmovalci v bazo pripete kopijie zpolnjenih obrazcev in osebnega dokumenta. Po navedenem roku se zaračuna višja kotizacija skladno s Pravilnikom o evidencah.

POVEZAVA DO SISTEMA Z BAZO TEKMOVALCEV IN PRIJAVO NA TEKMOVANJA

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljane na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili najboljšo izkušnjo brskanja. Z nadaljevanjem uporabe te strani ali s klikom na gumb Sprejmi, se strinjate s tem.

Zapri